NATASYA-LOGO-white.png

Polisi Penukaran

POLISI PENUKARAN

 

BAGAIMANA UNTUK MENUKAR BARANGAN ANDA?

  • Sila hantar email ke ([email protected]) dengan invois pesanan anda dan berikan bukti bergambar kerosakan atau barangan yang salah terima. Keperluan untuk bayaran balik / pertukaran ditentukan berdasarkan kes demi kes. Sebagai alternatif, anda boleh menghubungi kami melalui whatsapp di laman web Natasya, Isnin- Jumaat (tidak termasuk Cuti Umum) dari 9 pagi – 6 petang untuk mendapatkan bantuan. Pertukaran adalah tertakluk kepada ketersediaan produk.
  • Bagi memastikan semua maklumat yang diperlukan adalah tepat dan lengkap bagi membolehkan kami memproses pertukaran dengan lancar. Sila pastikan sekurang-kurangnya dua puluh satu (21) hari bekerja (tidak termasuk Cuti Umum) untuk pertukaran proses anda.

 

KEROSAKAN DAN BARANGAN YANG SALAH TERIMA

Anda boleh menukar barangan anda jika barang-barang dalam pesanan anda rosak atau rosak setelah menerima baik atau barangan yang anda terima itu bukan barang yang pada asalnya dari pesanan anda. Pertukaran barangan adalah sah dalam tempoh 48 jam daripada tarikh barang yang diterima. Sila ambil perhatian bahawa pihak kami hanya boleh menukar barangan dengan nilai yang sama atau nilai yang rendah sahaja. Dimana pertukaran yang mempunyai nilai yang lebih tinggi, anda perlu membayar perbezaan amaun pembayaran tersebut.

 

Apabila menukar barangan rosak atau barangan yang salah terima kami akan :-

  • Menguruskan untuk mengumpul barangan dari anda secara percuma
  • Barangan penggantian dikurier kepada anda secara percuma